velkommen til butikken min :)


Her finner du ting fra min håndarbeidsverden som for øyeblikket er til salgs. Jeg tilbyr håndlagde produkter laget med innlevelse og glede. Siden jeg lager aldri to like ting, vil et produkt fra ka-ping! alltid være unikt. Jeg legger jevnlig ut nyheter, send en epost hvis du ønsker å få tilsendt beskjed når butikken oppdateres.

Kjøp foregår ved direkte kontakt via epost. Prisene står nederst i produktomtalen, og produktet merkes med "solgt" ved bestilling. Alle priser er inkl. frakt, og faktura blir tilsendt sammen med produktet.

Besøk også hobbybloggen min for mer info og bilder. Finner du noe du liker spesielt godt, er det mulig å legge inn bestilling på lignende produkter - for eksempel, dette sitteunderlaget, dette babyteppet eller denne bunadskjorteposen.


Perfekte gaver: risposer,
strikkepinnemapper og bestikkmapper

I handelen nå: vognposer! - klikk her for bilder


Send meg gjerne en epost eller legg igjen kommentar - og velkommen til handel hos ka-ping!


9 kommentarer:

mayaya sa...

Så fiiiiin side du har fått, ka-plæsh! klemzz

Anja sa...

Grattis snuppa. I'm impressed :)))

Wenche sa...

Kjempeflotte produkter du lager! Stå på videre :)

schanke_unniren sa...

Jeg har nettopp fått mitt første produkt (bleiepose). Den var nydelig! Gleder meg til å gi den bort i barselgave:) Jeg synes produktene dine er helt fantastiske! Er veldig stolt av deg, storesøs:)

Anonym sa...

Hei

Jeg har flyttet i ny leilighet, og veggene mine er veldig tomme og kjedelig. Har lyse vegger og trenger derfor bilder med mye liv og sterke farger.

Liker spessilet gult,orange og rødt sammen. Jeg har planer om å male bildene selv,men synes det er utrolig vanskelig. Huff det blir bare rot.

Derfor er jeg på nettet og leter etter bilder for å prøve å bli inspirert.

Var innom siden din i dag. Må bare si at bildene gekko og soldans er bare nydelige, akkurat hva jeg tenkte meg.

Det er noe i den duren jeg har tenkt at mine bilder skulle se ut,ikke like men med sol og farge kombinasjon.Men det stopper liksom der. Hvordan har du malt gekko. Hvilken teknikk bruker du? At sirkelen går inn i bildet på en måte,skjønner?Men i alle fall er det noen av de bildene du kunne tenke deg og selge og hva vil prisen være på begge?Foressten du har virkelig et talent.Hilsen Ellen

Hilde sa...

Hei, Ellen! Kan du ikke sende meg en epost, så kan jeg gi deg litt utfyllende informasjon? Gekko er i utgangspunktet ikke til salgs, men jeg kan gå med på å selge soldans. Det har jeg tenkt å få innrammet så det kommer bedre fram.

Hilde :)

Anonym sa...

Hei :) Det ligger en award til deg i bloggen min... :)

annesand sa...

Hei, tøffa!

Har tagget deg, så du må ta en titt innom bloggen min ;-)

Ha en fin dag!

Villblomsten sa...

Godt Nyttår alle sammen :-)